Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-05@19:15:38 GMT

راست و دروغ زندگی یک شاخ اینستا +تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۶۴۱۰۶

راست و دروغ زندگی یک شاخ اینستا +تصاویر

صراط:

بازداشت سحر تبر، دختری معروف اینستاگرامی خبرساز شد. در حالی که هنوز پرسش‌های زیادی درباره حقیقت زندگی سحر تبر و هدفش از انتشار عکس‌ها وجود دارد.

به گزارس برترین ها بازداشت سحر تبر به دستور دادسرای ارشاد تهران، اتفاق افتاد. دختری ۲۲ ساله که با اشتراک گذاشتن عکس‌های ترسناک از خودش، شاخ اینستاگرام شده بود و کلی فالوور داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کسی اطلاع درستی از حقیقت سحر تبر نداشت. این‌که واقعا چند تا عمل زیبایی کرده؟

می‌خواسته خودش را شبیه آنجلینا جولی کند یا عروس مرده تیم برتون؟ آیا او بیمار است یا یک کلاهبردار؟ آیا سحر تبر یک هنرمند خلاق است یا دختری که به هر دلیل دنبال جذب طرفدار و رسیدن به شهرت است؟ حالا، اما احتمالاً بازداشت سحر تبر معروف اینستاگرام کلید حل این معما می‌شود و جواب این سوال‌ها به زودی داده خواهد شد.

چرا بازداشت شد؟

بازداشت سحر تبر زمانی اتفاق افتاد که در اینستاگرام فالوور زیاد داشت. می‌گفتند ژانر وحشت ایسنتاگرام است. عنوان تبر هم به این وحشت اضافه می‌کند. بعضی‌ها می‌گفتند زامبی است. تمام شایعات و لقب‌ها، فالوور‌های سحر تبر را زیادتر می‌کرد. می‌گویند درآمد نجومی هم داشته است. این سیمای ترسناک و عجیب که محصول مشترک هنر فتوشاپ، گریم حرفه‌ای و چند جراحی بود از سحر تبر شاخ اینستاگرام ساخت. حالا، اما به دستور دادسرای ارشاد تهران سحر تبر بازداشت شده است. به این اتهام که هنجارشکن است و خشونت را ترویج می‌دهد. به مقدسات و حجاب توهین کرده و با گسترش اباحه‌گری و تشویق جوانان به فساد درآمد نامشروع به دست آورده است.

سحر تبر کیست؟

سحر تبر، فاطمه خ. متولد سوم اسفند سال ۱۳۷۶ در تهران است. دختری معمولی که اتفاقاً صورتی زیبا و متناسب دارد. سحر تبر اولین بار با این خصوصیات شناخته شد؛ چشم‌های خاکستری ترسناک، بینی کج سربالا، لب‌های بسیار درشت و جمجمه مخروطی و از همه مهم‌ترین لاغری شگفت‌انگیز. شایع شد که دختری با ۵۰ عمل جراحی زیبایی می‌خواسته خود را شبیه آنجلینا جولی کند. تصویر‌های عجیبش را کنار عکس آنجلیا جولی می‌گذاشتند. انگار کاریکاتوری ترسناک از چهره آنجلینا جولی باشد. بعضی‌ها هم بیشتر دقت کردند و شباهتی بین اون و "عروس مرده" تیم برتون پیدا کردند؛ که انصافاً بی‌شباهت هم نبود.

ماجرا که هیجان پیدا کرد. سحر تبر عکس‌های جدیدی منتشر کرد. عکس‌هایی که گونه‌هایش را سوراخ کرده بود و دست‌وپایش کج شده بود.

اما بعد از مدتی تصمیم گرفت چهره واقعی خودش را نشان دهد. سحر تبر اینستاگرام یا فاطمه دنیای واقعی دختری معمولی بود. سحر تبر اعلام کرد چهره‌اش را تغییر می‌داده آن‌هم با آرایش و ابزار‌های دیجیتال. این کار را هم برای تفریح می‌کرده. شایعات، اما آن‌قدر زیاد بود که راست و دروغ حرف‌هایش مشخص نشد. معلوم نشد کدام عکس قبل از عمل است کدام بعد از عمل! اصلا عملی در کار بوده و اگر بوده چند تا عمل بوده؟!

سحر تبر گفته است یک سری جراحی انجام داده، مثلا لب‌هایش را تزریق کرده و لیپوساکشن انجام داده، ولی بیشتر گریم و فتوشاپ است. او کارش را نوعی هنر می‌داند که با هر عکس صورتش را بامزه‌تر می‌کند. البته که از فالوور‌ها و درآمدش حرفی نزده است.

آیا همه چیز واقعی است یا گول خوردیم؟

رای جراحی سحر تبر شایعات زیادی ساخته شد. یکی می‌گفت: عمل زیبایی‌اش خراب شده و از شکل و قیافه افتاده است. یکی می‌گفت: عشق آنجلینا جولی است. بعضی‌ها می‌گفتند آنورکسیا داد و فکر می‌کند چاق است و خودش را لاغر کرد. شایعاتی هم بود که سحر تبر در عشق شکست خورده و تصمیم گرفته خودش را شبیه شخصیت "عروس مرده" کند. بعضی‌ها هم پر و پا قرص می‌گفتند عکس‌ها فتوشاپ است؛ آن‌هم فتوشاپ نه چندان حرفه‌ای. می‌گفتند جزئیات فراوانی از کج و کوله شدن پاهایش و خمیدگی دیوار‌ها در تصویر همه نشان دهنده حقه‌های تصویری هستند. هرچند نمی‌شود خلاقیت هنری‌اش را هم نادیده گرفت.

مصاحبه‌ای از سحر تبر منتشر شده که از مردم می‌خواهد قضاوتش نکنند.

سحر تبر در این مصاحبه گفته است: مردمی که او را نمی‌شناسند با دیدن یک عکس درباره‌اش قضاوت می‌کنند و فحش می‌دهند. این برایش عجیب است چرا که عکس‌ها از نظر خودش ساده و معمولی است و نیازی به فحش و ناسزا نیست.

سحر تبر گفته است دنبال حاشیه نیست و این سبک زندگی را انتخاب کرده، چون دوستش دارد. اما این دوست داشتن حالا برایش گران تمام شده است. سحر تبر در بازداشت است تا به اتهاماتش درباره کسب درآمد از روش‌های نامشروع، اباحه‌گری و ترویج خشونت پاسخ دهد. صفحه اینستاگرام سحر تبر بسته شده و فعلا تمام فالوورهایش را از دست داده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سحر تبر اینستاگرام فضای مجازی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۴۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از مهم‌ترین تحقیقات انجام شده درباره تاثیر دروغگویی بر سلامت جسمانی افراد تحت سرپرستی «لین برینکه» (Leanne Brinke) استاد دانشگاه هاروارد با عنوان «فیزیولوژی بی‌صداقتی، آیا بر سلامتی تأثیر می‌گذارد؟» انجام شده است. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد اعمال غیر صادقانه با موارد متمایز فیزیولوژیکی همراه است. در واقع، در حین و بعد از یک عمل غیرصادقانه، اثرات فیزیولوژیکی در مغز و بدن به عینه دیده می‌شود. نتایج تحقیقات مختلف نشانگر آن است که اعمال ناصادقانه می‌توانند زیر پوست ما نفوذ کنند و بنابراین تجسم می‌یابند.

وقتی یک تجربه انسانی تجسم پیدا می‌کند، به طور معمول اثرات عمیق‌تری بر سلامت کوتاه‌مدت و بلندمدت بدن انسان می‌گذارد. در اینجا، ما بین ادبیات موجود در مورد فیزیولوژی (عدم) صداقت و استدلالی که طبق آن بیان می‌شود عدم صداقت برای سلامتی ما مضر است پیوند بر قرار می‌کنیم.

تجربه فیزیولوژیکی درگیر شدن در (عدم) صداقت

برخی از مردم زندگی بافضیلتی دارند. آن‌ها صادق و راستگو هستند و وقت گران‌بهای خود را صرف امور خیریه، حقیقت‌گویی، وفاداری به دوستان و همسر و... می‌کنند. اما افراد متفاوت دیگری هم در جوامع هستند که حتی وقتی نیازی ندارند یا مستمند مستحق نیستند، صدقه می‌گیرند، دروغ می‌گویند، تقلب می‌کنند یا دزدی را پیشه خود می‌سازند. علم مدرن به ما می‌گوید که نبود صداقت در افراد به دلایلی نظیر وضعیت و موقعیت و تصمیماتی که آن‌ها می‌گیرند بروز پیدا می‌کند. جنبه‌های ساختاری محیط‌های فیزیکی و فرهنگی ما که عدم صداقت را ترویج می‌کند، باید شناسایی شود، اما به گفته این استاد دانشگاه هاروارد در این مطالعه روی نشانگر‌های زیستی قابل اندازه‌گیری استخراج شده از مغز (به عنوان مثال تفاوت‌های عملکردی ام آرآی) و بدن (به عنوان مثال صربان و کارایی قلب) تمرکز شده است.

عدم صداقت در مغز

پیشرفت‌های اخیر در فناوری به محققان این امکان را داده است که فعالیت‌ها را در مغز وقتی درگیر یک عمل غیرصادقانه است، اندازه‌گیری کنند. برخی از تفاوت‌های عملکردی MRI در مغز بازیگران صادق با بازیگران غیرصادق وجود دارد. به عنوان مثال قبل از اینکه یک دورغ تازه گفته شود و زمانی که در ذهن تازه شروع به شکل‌گیری می‌کند، قشر سینگولیت قدامی (کورتکس) تمایل به فعال شدن را نشان می‌دهد. در حین گفتن دروغ یا در زمان انجام عمل غیرصادقانه، حوزه‌های مرتبط با کنترل اجرایی مغز درگیر هستند. قشر جلو و پشتی و جانبی و قشر جداری خلفی مغز پاسخ‌های صادقانه را مهار و منابع حافظه فعال را فراهم می‌کند. جالب توجه است که به نظر می‌رسد مناطق عصبی به کار گرفته شده با نوع دروغ متعادل می‌شوند. در حالی که تحقیقات ارتباط دروغگویی با مغز نیاز به دقت و توجه بیشتری دارد، ترکیبی از نتایج اعلام می‌کند که مناطق کنترل اجرایی مغز در زمان دروغ گفتن درگیر می‌شوند. به طور کلی کاهش منابع گران‌بهای شناختی (که در زمان دروغ گفتن و برای جبران فشار ناشی از آن به کار گرفته می‌شوند) باعث می‌شود که توانایی استفاده موثر از این منابع برای اهداف دیگر از جمله کم‌کردن استرس و افزایش سایر واکنش‌های پاراسمپاتیک سالم و حفظ‌کننده هموستاز کاهش پیدا کند.

تاثیرات مخرب دروغگویی در بدن

دروغگویی همچنین اثر خود را در بدن و درون ما به جا می‌گذارد از جمله تغییر در ضربان قلب، تعداد تنفس و رسانایی پوست. تغییرات در این نشانگر‌های فیزیولوژیکی هم می‌تواند به طور مستقیم بر سلامت تاثیر بگذارد. این در حالی است که حتی یک صداقت کوچک هم احساسات مثبت در افراد را افزایش می‌دهد و می‌تواند به کاهش اختلالات بیش از حد برانگیختگی مانند اضطراب کمک کند. چنین اعمال صادقانه‌ای همچنین می‌تواند به طور مستقیم مزایای سلامت مانند کاهش فشار خون و افزایش طول عمر را برای بدن ما به ارمغان بیاورد.

برخلاف اعمال صادقانه فضیلت‌آمیز، بی‌صداقتی و دروغگویی عموما با تاثیر منفی بر جسم و بدن همراه است. به طور کلی، دروغ گفتن با افزایش برانگیختگی همراه است که منجر به افزایش رسانایی پوست و کندتر شدن روند احیای پوست، افزایش فشار خون، بالا رفتن ضربان قلب، افزایش سرعت تنفس و گشاد شدن مردمک چشم می‌شود. افزایش مزمن ضربان قلب و فشار خون هم می‌تواند منجر به اختلال تیروئید، دیابت و سایر شاخص‌های سندرم متابولیک شود.

منافع راستگویی و مضرات دروغگویی برای بدن

راستگویی، نوع دوست بودن، منصفانه رفتار کردن و به طور کلی دیگرگرا بودن، فضیلت‌هایی هستند که مستقیما با مجموعه‌ای از نتایج مثبت سلامتی مانند سلامت جسمانی، استرس کمتر، کاهش پیری سلولی و افزایش آسودگی روانی و در مجموع سلامت بهتر و طول عمر بیشتر مرتبط هستند. اما در سوی دیگر، دروغ گفتن، خودخواه بودن، تقلب و خیانت کردن با مجموعه‌ای از پیامد‌های سلامتی منفی مانند افزایش ضربان قلب، بالا رفتن فشار خون، انقباض عروق، افزایش کورتیزول و کاهش قابل توجه حجم و عملکرد مناطق مرتبط با تنظیم عاطفی و فیزیولوژیکی در مغز می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • نوبت به تست مهدی ترابی در پست جدید رسید
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • نوبت به تست ترابی در پست جدید رسید
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • چپ‌پاهای آماده در خدمت تیم مورایس! (عکس)
  • فاشیسم با یک سلاح جدید بازگشته است: نظریه توطئه!
  • گل تماشایی: طلسم براهیم شکست (عکس)
  • عیدی علیه آبی‌ها در بازی سرنوشت‌ساز
  • بازداشت هزاران دانشجو در آمریکا دروغ آزادی بیان را اثبات کرد
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید