Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که صاحبان پوشالی ایسنتاگرام خود مصداق بارزی برای ترویج خشونت و تروریست هستند و به صفحات مجازی امثال حاجیلوها و مرادی ها کاری ندارند، با تروریست خواندن سپاه و یا آنانی که تنها عطوفت اسلام را اشاعه می دهند، صفحاتشان را می بندند و برخورد می کنند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  نافع،  ظهر امروز یک طلبه همدانی توسط یکی از اوباش این شهر به ضرب گلوله به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاهدان عینی چهره قاتل را دیده اند و البته طبق شنیده ها بهروز حاجیلو که فعالیت بسیار در اینسنتاگرام دارد و گفته می شود نوچه یا پادوی وحید مرادی یکی از شاخ های ایسنتاگرامی است دست به این قتل وحشتناک زده است.
در حال حاضر نیروی انتظامی به دنبال دستگیری قاتل است و جواب پرسش های خوانندگان در این باره در خبرهای بعدی منتشر می شود.
اما برسیم به حاجیلوبا بیش از 44 هزار فالور یا همان دنبال کننده! او در استوری خود نوشته که " الانم یه اخوندو بدرک واصل کردم همدان خیابان شهدا"، صاحبان ایسنتاگرام مدعی هستند که با ترویج خشونت و بی بندوباری و مسائلی از این دست به جد برخورد می کنند اما آیا چنین اتفاقی تاکنون رخ داده؟ خیر
با یک نگاه ساده 10 ثانیه ای به صفحه ایسنتاگرامی حاجیلو و امسال او مشاهده می کنیم که عمده تصاویر و فیلم های منتشر شده توسط خودش با اسلحه است، آنقدر این مسئله شور است مشخص ه حتی دوستان حاجیلو در ذیل برخی پست هایش نوشته اند: "داش بهروز فیلمارو با اسلحه نذار گیر میوفتی"، اینجا ضعف دستگاه های نظارتی یک طرف و برخورد دروغین و دو گانه صاحبان ایسنتاگرام با کاربران این فضا که مروج خشونت هستند طرف دیگر است.
در حالی که صاحبان پوشالی ایسنتاگرام خود مصداق بارزی برای ترویج خشونت و تروریست هستند و به این صفحات مجازی امثال حاجیلوها و مرادی ها کاری ندارند، با تروریست خواندن سپاه و یا آنانی که تنها عطوفت اسلام را اشاعه می دهند، صفحاتشان را می بندند و برخورد می کنند!
کدام مصداق خشونت است امثال حاجیلوها که با انتشار تصاویر خود با اسلحه، رعب و وحشت را در دل جامعه ایجد می کنند یا آنانی که اسلام حقیقی را ترویج؟
جامعه کی می خواهد از شر این اراذل و اوباش راحت شود، که تفکر پوچ و وهم یافته خود را با لایک شدن در ایسنتا و حامیان اصلی تروریست، شکل داده اند، سودجویی صاحبان ایسنتاگرام به بهانه ایجاد شاخ های ایسنتاگرامی برای قتل و کشتار بی گناهان در جای جای این جهان.بر کسی پوشیده نیست، ما انگار هنوز هم که هوز عده ای خود را به خواب زده اند.
زمین دشمن مشخص است اما معلوم نیست چرا دستگاه های نظارتی کاری انجام نمی دهند و از صاحبان ایسنتاگرام و امثال آن شکایتی برای دادخواهی تنظیم نمی کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد دو شراره خورشیدی قوی به زمین

منطقه لکه خورشیدی موسوم به AR ۳۶۶۳ دو شراره خورشیدی قدرتمند را در عرض تنها شش ساعت از یکدیگر شلیک کرد.

به نقل از اسپیس، اولین فوران در شب ۲ مه رخ داد، زمانی که خورشید شراره خورشیدی کلاس X خود را آزاد کرد که قوی‌ترین دسته از شراره‌ها است، باعث خاموشی امواج کوتاه رادیویی در سراسر استرالیا، ژاپن و بخش بزرگی از چین شد.

فوران بعدی در صبح روز ۳ مه رخ داد، زمانی که خورشید یک شراره خورشیدی کلاس M را شلیک کرد که دومین دسته در قدرتمندترین شراره‌هاست.

کیت استرانگ فیزیکدان خورشیدی در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: یک شراره در کلاس X! منطقه لکه خورشیدی AR ۳۶۶۳ به تازگی یک شراره X ۱.۷ تولید کرده است که یازدهمین شراره بزرگ تاکنون در این چرخه خورشیدی است. این یک شراره تکانشی بود که در مجموع حدود ۲۵ دقیقه طول کشید.

منطقه AR ۳۶۶۳ یک منطقه میزبان لکه‌های خورشیدی است که به تازگی ظاهر شده است و کشف شده که دو شراره قدرتمند را در یک فاصله کوتاه شلیک می‌کند.

شراره‌های خورشیدی فوران‌های بزرگ تابش الکترومغناطیسی خورشید هستند که از چند دقیقه تا چند ساعت طول می‌کشند. این طغیان ناگهانی انرژی الکترومغناطیسی با سرعت نور حرکت می‌کند، بنابراین اثر آن بر سمت روز زمین و بر جو بیرونی آن قابل مشاهده است.

شراره خورشیدی از انفجار بزرگ در جو خورشید به وجود می‌آید و باعث آزاد شدن انرژی در حد یک ششم انرژی خروجی از سطح خورشید در هر دقیقه می‌شود. این پدیده در سایر ستارگان هم دیده می‌شود که به آنها نیز «شراره ستاره‌ای» گفته می‌شود. شراره خورشیدی کلیه لایه‌های سطح خورشید شامل شیدسپهر، تاج خورشیدی و فام‌سپهر را تحت تأثیر قرار می‌دهد و باعث گرم شدن پلاسما تا چندین میلیون درجه کلوین می‌شود. همچنین باعث سرعت گرفتن الکترون‌ها، پروتون‌ها و یون‌های سنگین تا نزدیکی سرعت نور می‌شود. همچنین اشعه‌ای را تولید می‌کند و لایه‌های الکترومغناطیس را ایجاد می‌کند که شامل کلیه امواج الکترومغناطیس از امواج رادیویی تا اشعه گاما است. شراره‌ها خود را از آزادسازی انرژی مغناطیسی ذخیره‌شده در تاج خورشیدی تغذیه می‌کنند.

در زمان هر دو فوران، لکه انفجاری خورشید رو به زمین بود و یک پرتاب جرم تاجی (CME) می‌توانست حداقل یکی از این شراره‌های خورشیدی را همراهی کند. پرتاب جرم تاجی یک دفع بزرگ پلاسما و میدان مغناطیسی است.

خروج جرم از تاج خورشیدی فورانِ پرجرم از باد خورشیدی و افزایش میدان‌های مغناطیسی است که از تاج خورشید بیرون می‌آید و در فضا منتشر می‌شود. خروج جرم از تاج خورشیدی معمولاً با دیگر پدیده‌های خورشیدی مانند شراره خورشیدی همراه است. این پدیده از مناطق فعال خورشید مانند لکه‌های گروهی خورشید برمی‌خیزد و در بیشینه، روزانه سه بار فوران جرم از تاج خورشید در قالب باد خورشیدی در فضا منتشر می‌شود که سرعت مافوق صوت معادل ۲۵۰ تا ۷۰۰ کیلومتر بر ثانیه دارند و این مقدار در کمینه به یک خروج در هر پنج روز می‌رسد.

بر اساس گزارش پایگاه Spaceweather، اندکی پس از شلیک شراره کلاس X، نیروی هوایی ایالات متحده یک انفجار رادیویی خورشیدی نوع ۲ را گزارش کرد که نوعی سیگنال رادیویی طبیعی منتشر شده توسط گاز لبه جلویی یک پرتاب جرم تاجی است.

نرخ رانش داخل این انفجار نشان دهنده سرعت پرتاب ۹۶۰ کیلومتر بر ثانیه‌ای است. تصاویر تاج نگاری SOHO از آن زمان وجود پرتاب جرم تاجی را تایید کرده است. بخش اعظم آن از شمال سیاره ما عبور خواهد کرد و جناح جنوبی آن در اواخر امروز (۵ مه) یک ضربه چشمگیر به زمین وارد می‌کند.

یک پرتاب جرم تاجی هدایت شده به سمت زمین می‌تواند شبکه‌های برق، شبکه‌های مخابراتی و ماهواره‌ها را مختل کند و فضانوردان را در معرض دوز‌های خطرناک تشعشع قرار دهد.

با این حال، ناظران آسمان از آنها استقبال می‌کنند، چرا که می‌توانند طوفان‌های ژئومغناطیسی را برانگیزند که به نوبه خود نمایش‌هایی بی‌نظیر در قالب شفق قطبی را ارائه می‌دهند.

هنگامی که یک شراره خورشیدی به اندازه کافی قوی شلیک شود، یونیزاسیون در لایه‌های پایین‌تر و متراکم‌تر یونوسفر اتفاق می‌افتد. امواج رادیویی که با الکترون‌ها در این لایه تعامل دارند، به دلیل برخورد‌های مکرر که در محیط چگالی بالاتر یونوسفر رخ می‌دهد، انرژی خود را از دست می‌دهند و شفق قطبی را پدید می‌آورند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • برخورد ۲ شراره خورشیدی قوی به زمین
  • برخورد دو شراره خورشیدی قوی به زمین
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم