Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنجال حرف دختر شاخ اینستا درباره علاقه اش به مواد مخدر(عکس)

 

به گزارش ایران ناز اظهار نظر عجیب یک دختر جوان و زیبا که در اینستاگرام از فالورهای بالیی نیز برخوردار است جنجال به پا کرد . این دختر شاخ اینستا گفته است علاقه زیادی دارد بتواند یک بار هم که شده کوکائین بکشد و مواد مصرف کند !!

 

به گزارش ایران ناز مردم عربستان از پلیس این کشور خواستند دختری که در فضای مجازی به شهرت رسیده است را دستگیر کنند!

 

کاربران فضای مجازی در عربستان سعودی از نیروهای امنیتی این کشور خواستند تا ستاره فضای مجازی «وداد سیری» را به دلیل صحبتهایش درباره مواد مخدر دستگیر و بازداشت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

سیری، جوان مغربی می گوید اصالتاً سعودی است و در عربستان زندگی می کند. او در فیلمی که از خود در فضای مجازی منتشر کرده گفته آرزو دارد که بتواند مواد مخدر مصرف و تجربه کند اما از مادرش می ترسد!

 

این دختر مغربی که نخستین بار در برنامه ی کشف استعداد «أرب جوت تالنت: عرب گود تلنت» به دلیل رقص هندی به شهرت رسیده بود آرزو کرد بتواند مواد مخدر کوکایین مصرف کند.

 

شوخی و سبک کمدی این ستاره فضای مجازی هم سبب نشد تا سعودی ها علیه او کمپین راه نیندازند. پس از انتشار این فیلم از دختر مغربی کمپین بزرگی علیه او با هشتگ ” وداد سیری را دستگیر کنید” به راه افتاد.

 

مهابت شعلان یک فعال در فضای مجازی نوشته: شهرت چگونه باعث خروج از اصول و ارزش های جامعه و بروز چنین رفتارهایی می شود؟

 

منتقد و نویسنده سعودی به نام ابراهیم المنیف هم گفته: از وزارت کشور عربستان می خواهم که بخشی را به سانسور سوشال مدیا اختصاص بدهند تا با هر کسی که امنیت جامعه را به خطر می اندازد برخورد شود.

 

سارا علی آل شیخ نویسنده سعودی با حمایت از این کمپین نوشته: ما هم آرزو داریم که احترامی ساده به عُرف و رسومات کشورمان از سوی کسانی ببینیم که خودشان را به این کشور متعلق می دانند؛ کسانی که شعار سعودی کنار اسمهایشان قرار داده اند، اما بیهوده است و کژی راست نمی شود و نمی توان آدم کم فهم را نصیحت کرد، می خواهم تا او عبرتی برای بقیه شود…خدا فاسقان را لعنت کند.

 

رقاصه مغربی تاکنون پاسخی به درخواست مردم عربستان برای خروج از کشورشان نشان نداده و تنها به انتشار یک پست در اینستاگرامش بسنده کرد و نوشت:

 

من فقط می خواهم «معصوب» یکی از مشهورترین غذاهای عربستان رو امتحان کنم… من عاشق شهر جده ام… تجربه ی شگفت انگیز اینه!

 

 

منبع: ایران ناز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irannaz.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران ناز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۶۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • دادستان کل کشور: به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم
  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند